tiistai 12. marraskuuta 2013

Oman auton ja varusteet omaavillle apukeille vetoomus Tampereen talousalueella Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Ylöjärvi ja Tampere

Oman auton ja varusteet omaavillle apukeille vetoomus Tampereen talousalueella Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Ylöjärvi ja Tampere

Yhteydenotot e-mail: joulupukkipalvelua@gmail.com

Ottakaa yhteyttä oheinen huomioiden:

Suomen Joulupukin Ylöjärven joulupukkipalvelu kaipaa lapsiystävällisiä, sanavalmiita ja mahdollisesti laulutaitoisiakin reippaita henkilöitä työskentelemään yhdessä joulun tärkeimmistä tehtävistä: joulupukkina jouluaattona 24.12.2013 

Joulupukkipalvelu Ylöjärvi pyrkii järjestämän joulua Tampereen talousalueella eri paikkakunnille.

Haemme uusia avustavia joulupukkeja joukkoomme seuraaviin kaupunkeihin jouluaatoksi tulevillekin jouluille: Kangasalalle, Tampereelle, Nokialle, Lempäälään, Pirkkalaan ja Ylöjärvelle. Tarkoituksemme on aikaansaada jouluaattona mahdollisimman sydäntälämmittävä joulukoilo mahdollisimman monelle lapsiperheelle, toki myös yksinäisille.

Joulupukeiksi haetaan henkilöitä, jotka ovat valmiita kuin Tuntematonta sotilasta mukaellen kuin "Lahtinen ja konekivääri sotaan" joulupukinvierailuja tehdessään jouluaattona. Joulu on antamisen riemujuhlaa. Samoin kuin Lahtinen antoi konekiväärin laulaa pitää myös jouluilon jakaminen luonnistua jopa hirttehishuumorin keinoin ;) ja siinä samalla toisesta poskesta joululauluja laulellen 

Joulupukkina on lupa olla hauskaa, pökkelöitä emme kaipaa apupukeiksi. Vaatimus joulupukeille on suomenkielen lurittelu ja vesipullo pitää olla mukana, ettei kuivalla kurkulla mene köhinäksi, samoin pastilleja on syytä pussi varata matkaan. Jos niin mikään ei estä järjestämästä kuskia ja tyytyen itse vain singahtelemaan pelkääjän paikalta kohteisiin.

Joulupukeilla on syytä olla auto käytössään ja navigaattori, ilman niitä homma ns. "kusee reisille". Apupukki voi myös ilmoittaa etukäteen haluamansa kellonajat esim. klo 14-17 väli, tmv.


Joulupukin homma saattaa alkaa jouluaattona esim. 10:00-13:00 aikaan ja päättyy yleensä 21:00 aikaan.


Joulupukin asut pitää itse hankkia esim jostain marketista tmv:sta paikasta.  

Joulupukit saavat aikataulut ja annamme ohjeet jouluaatoksi sähköpostilla. ( Käyttäkää gmailia niin viestit tulevat ongelmattomasti )

Joulupukit vierailevat lapsiperheiden kodeissa. Noin 8-15 minuutin vierailun aikana joulupukin tehtäviä ovat yleensä lasten kanssa jutteleminen, lahjojen jakaminen ja yhteislaulujen laulaminen tai ainakin niiden kuunteleminen. 

Meillä on oma asiakaskuntamme ja markkinoimme myös uusille asiakkaille monella tavalla ja pyrimme organisoimaan joulupukkiemme aatot mahdollisimman järkevästi. Joulupukkipalveluna pyrimme parhaaseen tulokseen asiakkaillemme tulevinakin jouluina. Haemme siksi toisillekin jouluille valmiita pukkikuvioita.

Vasta joulukuun 2:lla jouluviikolla ilmottautuminen pukkipalveluun on jo vitsi, joten olkaa ajoissa unohtaen olevanne hämäläisiä tsuhnia. Taruolentokaan ei kykene venymään mahdottomuuksiin palvelualttiudesssaan.


Apupukit vastaavat itse omista veroilmoituksistaan tämä ei ole työsuhde, vaan palkkioperusteinen joulupukkihomman välitys. Verkot on laskettu vesille, nyt katsomme liikkuuko kalat / apupukit ja käyvät verkkoomme.

Odotamme oheisen tapaista joulupukkiasua apupukeiltamme:---------------------------------------------------------------------
http://ylojarvelainen-joulupukkipalvelu.blogspot.fi/
-----------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja: